Stolnoteniski klub Orahovica održao godišnju skupštinu: Velike napore uložili smo u rad i napredak škole stolnog tenisa

Stolnoteniski sportski klub “Orahovica” održao je redovnu, godišnju i izvještajnu skupštinu.

Ovaj mali klub pokazao je kako se može pošteno i predano boriti za svoj sport u gradu, ujedno jedan sport koji nije toliko zastupljen i tražen. Potvrdio je to i u sklopu izvješća o radu predsjednik Damir Vanek.

-U proteklom razdoblju uložili smo ogromne napore kako bi još pojačali rad škole stolnog tenisa. S polaznicima smo uspješno radili kolega Zoran Lovrić i ja, a rad se odvijao jednom tjedno. Unatoč skromnom financijskom proračunu uspjeli smo osigurati dio potrebne stolnoteniske opreme, točnije kupili kvalitetan stolnoteniski stol i jedan natjecateljski reket s gumama za polaznike Škole. Moram se zahvaliti našem najvećem donatoru Gradu Orahovici i Zajednici športskih udruga grada na odličnoj suradnji, a isto tako od srca hvala svima onima koji na bilo koji način pomažu ovom klubu odvajajući svoje slobodno vrijeme te time čine da stolni tenis i dalje bude prisutan kako u gradskoj, tako i u hrvatskoj sportskoj obitelji – rekao je Vanek, a treba naglasiti kako klub pomaže i pri radu sa školskom djecom i sva klupska oprema dostupna je i školi.

Skupština STŠK orahovica 2 predsjednik Damir Vanek

U sklopu plana rada predsjednik Damir Vanek naglasio je kako klub i dalje želi sav svoj rad usmjeriti djeci i pomlatku, a u tekućem razdoblju najveći cilj bit će povećanja broja onih najmlađih od 10 do 12 godina.

-Ako budemo imali financijskih sredstava svakako ćemo se uključiti u natjecateljsku ligu Virovitičko-podravske županije za mlađe uzraste. Tu će nam uz Grad biti potrebna pomoć donatora i roditelja naše djece, jer samo zajedno možemo puno toga napraviti – zaključio je Vanek.

Rad kluba pozdravio je predstavnik Grada Orahovice Milan Babac, a potom su se svi nazočni uključili u aktivnu raspravu u želji kako bi se pomoglo što boljem radu kluba.

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content