I vi se možete uključiti u humanitarnu akciju i pomoći Marti Zuanović iz Čačinaca da ima sretno i ugodno djetinjstvo

Općina Čačinci još jednom se pokazala kao veliki humanitarac. Naime, ova je Općina pokrenula akciju za spas bolesnog djeteta. Marta Zuanović, 10-godišnja djevojčica iz Čačinaca boluje od težeg oblika skolioze, odnosno deformacije kralježnice, a obzirom da je kod Marte dijagnosticiran progresivan oblik skolioze, nužno je što hitnije obaviti operaciju kojom bi se spriječio daljnji razvoj bolesti.

Operacija će biti obavljena u Specijalnoj bolnici Arithera u Zagrebu, a predračun za Martin operativni postupak iznosi 92.000 kuna.

– Marti hitno treba pomoći i naravno da smo odmah kada smo čuli za ovu nesretnu priču priskočili u pomoć. Pokrenuta je humanitarna akcija, u sklopu koje smo imali plan organizirati i humanitarni koncert no, zbog ove situacije s koronavirusom to nismo u mogućnost pripremiti, ali pozvali smo sve gradove i općine u Virovitičko-podrvaskoj županiji da pomognu kao i gospodarstvenike i tvrtke, posebno one s područja općine Čačinci. Moram se zahvaliti glazbenom sastavu Aura bend koji se ponudio za sviranje humanitarnog koncerta pa iako ga neće biti, ovi dečki su pokazali ogromno srce. Ovim putem pozivamo i sve ljude dobre volje da se, sukladno svojim mogućnostima, uključe u prikupljanje novčanih sredstava potrebnih za Martino liječenje i rehabilitacijski postupak. Iza cijele priče stoji Općina Čačinci i svima koji pomognu, od srca se zahvaljujem – rekao je načelnik općine Čačinci Mirko Mališ.

Svi za Martu

PODACI ZA UPLATU:

Marta Zuanović
Lipovačka 75
Čačinci
BROJ RAČUNA: HR62 2500 0093 1073 3031 2
SWIFT (za uplate iz inozemstva): HAABHR22

Cjelokupni iznos uplaćuje se direktno na račun u Addiko banci koji je otvoren posebno za Martino liječenje.

-Neka naša općina i ovaj put pokaže da ima veliko srce i da joj je stalo da svako dijete ima oslonac u svakome od nas. Ja vjerujem u dobre ljude i dobro srce, pomozimo Marti da ima sretno i ugodno djetinjstvo – zaključio je Mališ.

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content