FOTO Počele pripreme nogometaša Svetog Đurađa, trener Mesić poručio: Očekujem fer i korektno natjecanje

Nakon skoro pet mjeseci pauze uzrokovane pandemijom koronavirusa, na treningu se ponovno okupila seniorska momčad županijskog drugoligaša Svetog Đurađa iz istoimenog virovitičkog prigradskog naselja.

Trener Nikola Mesić na raspolaganju će imati više od dvadeset igrača. Dio njih je već nekoliko sezona igrao u seniorskoj konkurenciji, dok će dio mlađih igrača tek napraviti prve korake u ozbiljnom seniorskom nogometu.

IMG 2470 Custom

Kompletiranjem sastava nakon ljetnog odmora u klubu će imati respektabilan sastav koji će biti kombinacija iskustva i mladosti. Nema opterećenja rezultatom, ali će biti spremni svima pomrsiti račune i sa svakim suparnikom odigrati na kvalitetnoj razini.

– Očekujem da će i ovo natjecanje kao i prethodno proći u fer i korektnoj igri, uz već standardno kvalitetno suđenje naših arbitara – naglasio je trener Mesić.

IMG 2476 Custom

Prema dogovoru trenirat će se gotovo svakodnevno, a momčad će prvu provjeru imati u subotu, 25. srpnja na gostovanju kod Lukača 05. Idućih tjedana u planu je sudjelovanje na dva-tri turnira, a zatim kreću kup i prvenstvene utakmice.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”598497″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content