U osmini finala Županijskog nogometnog kupa Virovitica ispratila Turanovac s čak 15 golova u mreži

Posljednju utakmicu 1/8 završnice Županijskog nogometnog kupa na terenu sportskog centra Vegeška odigrali su domaći trećeligaš i do jučer ambiciozni županijski drugoligaš Turanovac. Na dan odigravanja utakmice, zbog nekih unutar klupskih kadrovskih problema i nesuglasica postalo je upitno samo odigravanje utakmice.

Ipak gosti su složili jedanaest igrača i doputovali u Viroviticu. Od samo početka igralo se na jedan gol i bilo je samo pitanje s kojim će rezultatom završiti utakmica. Dodatni problem za goste je bio drugi žuti kartom koji je dobio njihov igrač Mateo Rukavina u 39. minuti pri rezultatu 6:0 zbog čega je morao napustiti igru. Na odmor se otišlo s rezultatom 7:0, a domaći igrači su nekoliko puta pogodili okvir gola.

MG 9946

U drugom dijelu Virovitičani su postigli još osam pogodaka i došli do jedne od najvećih pobjeda u seniorskom rangu natjecanja na prostoru naše županije 15:0.

Pet zgoditaka za Viroviticu postigao je Josip Ivačić, tri je dao Krešimir Crvenka, dva Angelo Bernardo Radović, a po jednog Denis Kovač, Domagoj Mrazović, Rok Horaček, Marko Puškarić i Nikola Suvajac.

Nogometaši Virovitice sada mogu razmišljati o nastavku kup natjecanja, dok je pred Turanovčanima dosta vremena da se poslože i preslože, kako bi bi bez problema ušli u novu prvenstvenu sezonu.

(www.icv.hr, mš)

[g-gallery gid=”598873″]

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content