ODIGRANO 3. KOLO 1. ŽNL Graničar Bušetina ponovno na vrhu, čačinačka Mladost na gostovanju iznenadila Podravac

Ove nedjelje odigrano je 3. kolo 1. županijske nogometne lige.

Na nogometnom stadionu Luka u Sopju prvi dio završio je bez zgoditaka. U 52. minuti domaća momčad vodi zgoditkom Marka Rastije. Gosti se nisu predavali. Ivan Buneta svojim pogotkom u 68. minuti je poravnao rezultat. Isti igrač je zbog drugog žutog kartona morao napustiti teren. S igračem manje gosti u 82. minuti vode pogotkom Ivana Mužara. U 87. minuti dosuđen je kazneni udarac za Podravac. Gostujući vratar Ante Tomić uspio je nadmudriti iskusnog Zdenka Lončareka.

Podravac Sopje – Mladost Čačinci 1:2
Igrač utakmice: Dario Petrović

Graničar Bušetina nastavio je uspješnim igrama pred svojim brojnim navijačima u Bereku. Tri pogotka postigao je Karlo Petrinić, a jednom je mrežu pogodio Karlo Pelko. S novom domaćom pobjedom Graničar Bušetina se vratila na prvo mjesto na tablici.

Graničar Bušetina – Voćin 4:0
Igrač utakmice: Karlo Petrinić

U derbiju za vrh tablice vodeća Gradina povela je zgoditkom Mihaela Šoštara u 20. minuti. Dvanaest minuta kasnije rezultat je poravnao Florijan Rupčić. S tim se rezultatom otišlo na odmor. U 56. minuti zbog drugog žutog kartona isključen je domaći igrač Mario Zagorac. Dvije minute kasnije Danijel Zebec dovodi Slogu u prednost. Do kraja gosti dolaze do uvjerljive pobjede. Dva pogotka iz igre postigao je Florijan Rupčić, a iz kaznenog udarca precizan je bio Patrik Turković.

Gradina – Sloga Zdenci 1:5
Igrač utakmice: Florijan Rupčić

Borova je odlično počela susret u Mikleušu. U 7. minuti gosti su poveli zgoditkom Matea Gegića. Isti igrač nije uspio realizirati kazneni udarac u 21. minuti. Gostujući napadač u 80. minuti svojim zgoditkom udvostručuje gostujuću prednost na 2:0. Domaći su do kraja uspjeli smanjiti na 2:1 pogotkom Hrvoja Kraljika.

Mikleuš – Borova 1:2
Igrač utakmice: Mateo Gegić

Ćeralije su na svom terenu bile uvjerljive u utakmici s Omladincem iz Korije. Pobijedile su ovog puta neuvjerljive goste s 5:1. Dva pogotka za domaće postigao je Ivan Čović, a po jednom strijelci su bili Toni Vukalović, Roko Tomić i Franjo Perić. Pogodak za goste postigao je Vedran Grubić.

Ćeralije – Omladinac Korija 5:1
Igrač utakmice: Ivan Čović

Mladost je na svom terenu u Miljevcima došla do minimalne pobjede nad Slavonijom iz Sladojevaca. Jedini pogodak na utakmici postigao je Hrvoje Ibričić u 83. minuti.

Mladost Miljevci – Slavonija Sladojevci 1:0
Igrač utakmice: Hrvoje Ibričić

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content