NA LANIŠTU PRONAŠLI RJEŠENJE Stjepan Pleše novi trener županijskog prvoligaša Rezovca

Nakon desetak dana potrage, u ponedjeljak poslijepodne uprava Nogometnog kluba Rezovac pronašla je novog stratega seniorske momčadi. Nakon veteranske utakmice na terenu sportskog centra Vegeška između domaće momčadi i Rezovca, koja je završila remijem 2:2, predsjednik Rezovca Antonio Ilijašević konačno je dogovorio suradnju sa Stjepanom Plešom, trenerom juniora Virovitice i od jučer novim trenerom seniora Rezovca.

Prekaljeni trener koji je uspješno vodio niz klubova s područja Virovitičko – podravske i Koprivničko – križevačke županije, a radio je i u Školi nogometa u Rovinju, ljetos je napustio klupu ambicioznog županijskog drugoligaša Turanovca zbog preopterećenosti.

– Nakon niza razgovora pristao sam voditi ekipu Rezovca. Za sada ne mogu ništa obećavati. Igrači moraju prionuti radu i samo tako možemo doći do rezultata. Samo sportskim životom možemo napredovati. Pred nama su dvije jake utakmice, gostovanje u Zdencima kod Sloge i domaći ogled s Podravcem iz Sopja, u kojima trebamo pokazati koliko vrijedimo – rekao nam je novi trener Rezovca Stjepan Pleše koji je prihvatio novi izazov u svojoj trenerskoj karijeri.

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content