PRETKOLO HRVATSKOG NOGOMETNOG KUPA Virovitica gostuje u Vinkovcima kod Dilja, Vučeta: Idemo izboriti prolazak

Prije nepunih mjesec dana nogometaši Virovitice su poraženi u finalu Županijskog nogometnog kupa od Papuka 4:1. To im je bila najlošija utakmica i najveći poraz od početka ljetnih priprema. Usprkos porazu plasirali su se u pretkolo završnice kupa Hrvatske.

U međuvremenu je počelo natjecanje u 3. hrvatskoj nogometnoj ligi Sjever u kojemu su Virovitičani upisali po jednu pobjedu, remi i poraz. U srijedu, 9. rujna u 16 sati igraju se utakmice pretkola završnice kupa Hrvatske. Nogometaši Virovitice gostuju u Vinkovcima kod tamošnjeg Dilja, člana 4. lige Osijek – Vinkovci.

IMG 5673 Custom

U dosadašnjem dijelu sezone Dilj je na svom terenu pobijedio Otok 3:1 i Dardu 2:1, a na gostovanjima je poražen u Đakovačkoj Satnici do Mladosti 3:2 te je remizirao prošle subote u Andrijaševcima s Frankopanom 1:1.

U utorak popodne igrači Virovitice su odradili posljednji trening uoči putovanja u Vinkovce. Na kraju treninga svi su se igrači okušali u izvođenju jedanaesteraca. Pripremate se za jedanaesterce? – upitali smo trenera Vjekoslava Vučetu.

IMG 5672 Custom

-Ako nastavimo s neefikasnošću, kao u protekle dvije utakmice, postoji i takva opcija. Mi se pripremamo pobijediti u ovoj utakmici i plasirati se u nastavak natjecanja. Ako poboljšamo realizaciju u napadu trebali bi doći do pobjede. Ne smijemo podcjenjivati domaću momčad, koja ima kvalitetnu i iskusnu momčad – naglasio je Vučeta.

U kup utakmici trener Vučeta neće moći računati na standardne prvotimce Krešimira Pipića, Luku Duvnjaka i Angela Bernarda Radovića, koji su ozlijeđeni te kartoniranog Domagoja Mrazovića. Usprkos tome optimizam ne napušta redove Virovitičana.

Prema odluci Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza utakmice pretkola završnice kupa Hrvatske se igraju bez gledatelja zbog koronavirusa. U slučaju da nakon 90 minuta rezultat bude neriješen, igrat će se produžeci. Ako se i nakon 120 minuta ne dobije pobjednik izvodit će se jedanaesterci.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content