Na koprivničko-križevačkom području mijenjaju lokacije kamera, pitali smo PU VPŽ hoće li doći do zamjene i na našem području

Kamere za nadzor brzine u Cvetkovcu više nema, a iz policije kažu da će i druge kamere biti premještene na nove lokacije, piše epodravina.hr.

PU koprivničko-križevačka potvrdila im je da se kamera, zajedno s kućištem, premješta na novu lokaciju na državnim cestama na području županije.

– Kako je poznato u Koprivničko-križevačkoj županiji postavljeno je 10 kućišta u kojima je pet kamera. Kamere se premještaju, dok prazna kućišta služe za prevenciju jer vozači ne znaju je li kamera tamo ili je nema – reki su im iz policije te dodali da trenutne pozicije nekih kamera neće tamo i ostati, već je cilj da se njihove lokacije mijenjaju, kako bi vozači bili na oprezu i smanjili gas. Novu lokaciju kamere koja više nije u Cvetkovcu, nisu im željeli otkriti.

Pitali smo PU virovitičko-podravsku hoće li i na našem području doći do zamjene lokacija na kojima se nalaze postojeća kućišta i kamera za nadzor brzine, no odgovorili su nam kako to za sada nemaju u planu.

Podsjetimo, ovo su lokacije kućišta u kojima se izmjenjuju kamere za nadzor prometa u VPŽ:

PITOMAČA (D2, Ulica Ljudevita Gaja kod kbr. 183 A)
STARI GRADAC (D2, Ulica Matije Gupca kod kbr. 7)
KAPELA DVOR (D5, Ulica Kapela Dvor kod kbr. 29 A)
VIROVITICA (Ulica Josipa Jurja Strossmayera kod kbr. 171)
SUHOPOLJE (D2, Vukovarska ulica ko­d kbr. 77)
SLATINA (D34, Ulica Vladimira Nazora kod kbr. 261)
ŠAŠEVO (D34, Ulica Šaševo kod kbr. 9)
ČAĐAVAČKI LUG (D34, Čađavački Lug kod kbr. 55)
BUKOVAČKI ANTUNOVAC (D2, Bukovački Antunovac kod kbr. 80)
ČAČINCI (D2, Vinogradska ulica kod kbr. 62).

(www.icv.hr, epodravina.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content