1. ŽNL Strateg Podravca o vodećoj Slogi i nastavku sezone na stadionu Luka u Sopju

Kao i većina nogometnih klubova na području županije, s pripremama za proljetni dio prvenstva započeo je pod vodstvom trenera Marija Tole i županijski prvoligaš Podravac iz Sopja.

Podravac je trenutno šestoplasirana momčad prvenstva s 21 bodom, što je 20 manje od vodeće Sloge iz Zdenaca. Svima je jasno da je napad na prvo mjesto nemoguća misija, a to je jasno i strategu Podravca.

-Moram pohvaliti Slogu, zaista imaju super ekipu, igraju vrlo dobar nogomet i mislim da zaslužuju osvojiti naslov ove sezone. Između nas i njih je velika bodovna razlika, tako da ćemo u nastavku poraditi na tome da igramo što ljepši nogomet i tako privučemo na tribine još veći broj gledatelja. Zadovoljan sam dosadašnjim tijekom priprema i svi jedva čekamo početak natjecanja – kaže nam M. Tolo.

Što se tiče odlazaka i dolazaka, nema većih promjena. Već smo ranije pisali o Antoniju Babecu i Benjaminu Kasunu koji će od proljeća nositi dres sopjanskog Podravca, a kakvi su planovi u budućem periodu, prokomentirao je predsjednik kluba Josip Mareković.

-Točno je, previše loših rezultata u prvom dijelu, nikako nismo mogli razviti igru kako smo to željeli, ali s dolaskom ovog dvojca i redovnim treninzima, ali i dobrim odazivom, mislim da će to sve izgledati puno bolje u nastavku. Cilj je zapravo kroz proljetni dio prvenstva pripremiti ekipu za iduću sezonu. Nadam se da ćemo i tad svi ostati na okupi, a onda se upustiti u borbu za prva tri mjesta – dodao je Mareković.

(www.icv.hr, foto: D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content