TURNAŠICA – VIROVITICA Danas se igra prva utakmica 3. kola Županijskog nogometnog kupa

U utorak, 20. i srijedu, 21. travnja igraju se utakmice 3. kola Županijskog nogometnog kupa. Prva dva kola igrali su županijski drugoligaši i trećeligaši, a od ovog kola u natjecanje se uključuju svi klubovi, to jest županijski prvoligaši te klubovi 4. lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica i 3. hrvatske lige Sjever.

Dogovorom klubova, danas (utorak) se igra prva utakmica Županijskog kupa u Turnašici između istoimenog županijskog trećeligaša i momčadi Virovitice, člana 3. hrvatske lige Sjever.

Gosti su apsolutni favoriti. Domaća ekipa se trenutno nalazi na šestom mjestu 3. županijske nogometne lige Zapad, dok su gosti deseti na tablici 3. hrvatske lige Sjever. Ogromna je razlika u kvaliteti i sve osim lagane pobjede gostujuće momčadi bilo bi veliko iznenađenje.

Obje momčadi zbog raznih obaveza, a ponajprije onih poslovnih, vjerojatno neće nastupiti u kompletnim sastavima. Gostujućem treneru Goranu Bosilkovskom to će biti provjera pred subotnji susret s Podravcem iz Virja na domaćem terenu.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content