Virovitica u pomlađenom sastavu pružila odličan otpor lideru, Luka Špoljar i Nikola Zalović matirali Dinka Gavranovića

U 22. kolu 3. hrvatske lige Sjever, na gostovanje u Ždralove, kod vodeće momčadi lige – Mladosti, nogometaši Virovitice su otputovali s pomlađenim sastavom. Trener Goran Bosilkovski nije mogao računati na sedam standardnih prvotimaca pa je sastav popunio s juniorima, koji su pokazali da se na njih u budućnosti može ozbiljno računati.

Igor Prijić je s dva svoja zgoditka u 8. i 16. minuti doveo domaću momčad u prednost od 2:0. Virovitički nogometaši imali su također nekoliko prilika u prvom dijelu, ali su bili neprecizni.

Nakon pet minuta igre u drugom dijelu svojim trećim zgoditkom Prijić je doveo Mladost u prednost od 3:0. U trenutku postizanja zgoditka na travi je ležao gostujući vratar Krešimir Tomljanović, međutim domaći igrači se na to nisu obazirali već su postigli zgoditak.

U 63. minuti internacionalac Landry Jean De Dieu Kamga postigao je četvrti zgoditak za momčad u crvenim dresovima. Jedanaest minuta kasnije Luka Špoljar svojim zgoditkom smanjio je na 4:1. Konačni rezultat 4:2 postavio je Nikola Zalović u sudačkoj nadoknadi vremena.

Veliko ohrabrenje za gostujućeg trenera trebaju biti mladi igrači, koji su pružili odličan otpor domaćoj momčadi i upisali se u strijelce.

-Pohvalio bih juniore, Patrika Kvrgnjaša, Davida Pelca, Frana Pristera, Nikolu Zalovića, Luku Sabu te Dragu i Luku Špoljara, koji su bez straha ušli u igru, pokazali svoju kvalitetu i dokazali da se rad i požrtvovnost na treninzima isplate – rezimirao je trener Virovitice Goran Bosilkovski.

Mladost Ždralovi – Virovitica 4:2
Najbolji u virovitičkim redovima: David Pelc

(www.icv.hr, mš, foto: M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content