IZVUČENI PAROVI U nedjelju, 20. lipnja jak Memorijalni nogometni turnir “Marijan Draganić Mrkva” s početkom u 15 sati

U nedjelju, 20. lipnja na nogometnom terenu u Kapeli Dvoru odigrat će se 9. Memorijalni nogometni turnir “Marijan Draganić Mrkva”. Za razliku od prijašnjih izdanja, ovogodišnji turnir neće biti malonogometni, već će se igrati turnir u velikom nogometu, na kojemu će sudjelovati četiri momčadi. Za titulu najboljeg borit će se dva županijska prvoligaša, Gradina i Bratstvo iz Gornjeg Bazja te dva županijska drugoligaša, milanovački Sokol i domaći Dinamo. Utakmice će se igrati 2 x 30 minuta.

U petak, 18. lipnja nakon reprezentativne utakmice na Europskom prvenstvu između Hrvatske i Češke, na VIP terasi nogometnog kompleksa u Kapeli Dvoru izvučeni su parovi turnira. Parove je izvukao donedavni igrač Dinama iz Kapele Dvora, a sada voditelj seniorske momčadi Sokola iz Milanovca Mihael Timer. Predstavnici ostala dva kluba nisu nazočili izvlačenku zbog neodgodivih obveza.

Prvu će utakmicu u 15 sati igrati Dinamo iz Kapele Dvora i Bratstvo iz Gornjeg Bazja, dok će u 16:10 igrati Gradina i Sokol iz Milanovca.

Nakon kraće pauze igrat će se susret za treće mjesto, a na samom kraju i finale. Posebno povjerenstvo izabrat će najbolje pojedince turnira.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content