FOTO Odlična igra i pobjeda Pitomačana u susretu s Bilogorom: Već sutra Presečanova momčad dočekuje Mladost iz Ždralova

Nogometaši Pitomače proteklog su vikenda odigrali i petu utakmicu u sklopu priprema za proljetni dio četvrtoligaške sezone. Susret u kojem su ugostili Bilogoru ’91 iz Grubišnog Polja odigran je na nogometnom igralištu županijskog drugoligaša Mladosti u Vukosavljevici.

Nogometaši obje momčadi, s obzirom na isti rang natjecanja, vrlo se dobro poznaju, a upravo su ove dvije ekipe odigrale i susret posljednjeg jesenskog kola 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica koji je završio remijem bez pogodaka. Ovog puta, igrači trenera Ivana Presečana prezentirali su odličan nogomet i slavili na kraju s konačnih 2:0. 

Strijelac prvog pogotka, nakon jedne gužve u gostujućem šesnaestercu, bio je iskusni kapetan Matija Miloš. Kod drugog pogotka sudjelovali su Marko Matančić i Dino Milinović. Nakon odlične lopte Matančića iza zadnje gostujuće linije, pojavio se Milinović, pravovremeno utrčao, zaobišao vratara i smireno poentirao za konačnih 2:0.

PT-8-Custom

-Zadovoljan sam igrom i pobjedom svoje momčadi. U ovoj utakmici odigrali smo baš onako kako bi trebali igrati u prvenstvu, borbeno i s puno želje. Naravno, ima još stvari koje moramo popraviti, ali imamo još i vremena da to odradimo. Sve u svemu, jedna izuzetno dobra utakmica s naše strane protiv odličnog protivnika – rekao nam je pitomački trener Presečan.

Novi težak ispit Pitomačani imaju već sutra (utorak) kada će na nogometnom igralištu u Grabrovnici ugostiti odličnu trećeligašku momčad, Mladost iz Ždralova. Susret počinje u 15 sati i 30 minuta.

(www.icv.hr, ts, foto. I. Bedeković, IB Production)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content