U srijedu, 20. travnja igra se preostalih šest susreta osmine finala Županijskog nogometnog kupa

Virovitica i Pitomača su u ‘unaprijed’ odigranim susretima osmine završnice Županijskog nogometnog kupa uvjerljivim pobjedama već osigurali plasman među osam najboljih momčadi u ovom najmasovnijem natjecanju. Preostalih šest utakmica igra se u srijedu, 20. travnja u 17 sati.

Zanimljivo bi moglo biti na suhopoljskom stadionu Park, gdje četvrtoligaš Suhopolje ugošćuje vodeću momčad 2. županijske lige Zapad, Lukač 05. Gosti iz Lukača, u kompletnom sastavu, mogu svim suparnicima napraviti ‘problema’, što je na svojoj koži osjetio i županijski prvoligaš Rezovac koji je u prošlom kolu poražen u Lukaču. Naravno, domaća momčad je veliki favorit, ali ne smije ‘pobijediti’ goste prije početka utakmice.

Zanimljivo će biti i u Mikleušu gdje gostuje Voćin. Obje momčadi ne igraju na jesenskoj razini, ali to ne znači da neće pokušati doći do pobjede i plasmana u iduće kolo.

Orahovački Papuk, s obzirom na rang natjecanja, ne bi trebao imati većih problema na gostovanju kod Slavonije u Sladojevcima, iako ne smije olako shvatiti domaću momčad, koja je u prošlom kolu svladala Slogu iz Zdenaca.

Slično bi trebalo biti i u Četekovcu, gdje Dinamo dočekuje Slatinu. Gosti su favoriti, ali će domaći pokušati iskoristiti svaku pogrešku iskusnih gostujućih nogometaša.

Vodeća momčad 1. županijske lige, Podravac iz Sopja, gostuje kod Mladosti u Čačincima. Gosti su favoriti, ali mlada momčad trenera Dragana Zubaka željna je dokazivanja i nastojat će ‘pomrsiti račune’ gostima.

Borova je na svom terenu veliki favorit u ogledu s posljednjom momčadi 1. županijske lige, Gradinom.

U slučaju neriješenog rezultata, nakon 90 minuta igre odmah se izvode jedanaesterci.

Županijski kup: 1/8 finala

SUHOPOLJE – LUKAČ 05

Suci: N. Kečkiš, E. Penava, D. Duvnjak
Delegat: Moslavac

BOROVA – GRADINA

Suci: D. Cafuta, B. Vidović – Volenik, I. Majstorović
Delegat: Penava

SLAVONIJA SLADOJEVCI – PAPUK ORAHOVICA

Suci: N. Kristić, Mario Lješčak, B. Grujić
Delegat: Stipanić

DINAMO ČETEKOVAC – SLATINA

Suci: Siniša Ličinić, Z. Stojnović, A. Nikolić
Delegat: Grabovac

MLADOST ČAČINCI – PODRAVAC SOPJE

Suci: A. Vicić, H. Selenić, D. Kokorić
Delegat: Babić

MIKLEUŠ – VOĆIN

Suci: G. Loparac, Saša Ličinić, M. Loparac
Delegat: Vrbaslija

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content