Proslavljen dan Osnovne škole Ivane-Brlić Mažuranić Orahovica: Učenici dobili nagrade Grada Orahovice u vidu nogometnih lopti

Na poseban način, zabavno-sportskim programom, obilježen je Dan orahovačke osnovne škole Ivane Brlić-Mažuranić. Naime, ispred škole, u školskom parku organiziran je “piknik” te natjecanje u starim sportovima u kojima su sudjelovali i uživali svi učenici škole.

– Dan naše škole tradicionalno obilježavamo 18. travnja na dan kad je rođena Ivana Brlić-Mažuranić, ali kako smo tada bili na uskrsnim praznicima, proslava je danas. Pohvaljujem naše učenike na sjajnim rezultatima na mnogim županijskim i državnim natjecanjima, a posebno sam sretna što smo se danas svi okupili u ovako lijepom i veselom danu i od srca vam svima želim sretan Dan škole– rekla je ravnateljica Maja Škraba.

Svečano su potom dodijeljene zahvalnice i priznanja učenicima i učiteljima za postignute rezultate na županijskim, međužupanijskim i državnim natjecanjima te za postignute sportske rezultate, a posebno za uspjehe u nogometu, učenici su dobili nagrade Grada Orahovice u vidu novih nogometnih lopti.

– Čestitam od srca svim koji su polučili zapažene rezultate na školskim natjecanjima, to je veliki motiv svima da se potrude, rade i oni u narednim godinama budete još bolji i uspješniji. Grad je naravno, kao i ja osobno, uvijek uz vas i pomoći ćemo vam, nagraditi vas i riješiti sve eventualne probleme. Svim učenicima i učiteljima želim sretan Dan škole– zaključio je gradonačelnik Saša Rister.

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content