‘Gromovi’ na korak do trofeja osvajača kupa Hrvatske: Novi ‘El Clasico’ s PPD Zagrebom u nedjelju, 15. svibnja

U petak, 3. svibnja u sklopu Festivala hrvatskog rukometa, u sportskoj dvorani Žatika u Poreču odigrane su utakmice poluzavršnice kupa Hrvatske za rukometaše.

U prvom susretu u kojem su snage odmjerili NEXE i Sesvete, Našičani su od prve minute kontrolirali rezultat. Ozbiljnim i angažiranim pristupom Našičani su došli do pobjede od 29:23. U našičkim redovima najefikasniji su bili Marin Jelinić i Fahrudin Melić s po šest te Halil Jaganjac s pet zgoditaka, dok je Mihailo Radovanović sakupio 11 obrana.

-Dobro smo krenuli u utakmicu, prije svega u obrani, što je rezultiralo dobrim rezultatom. Bilo je i pogrešaka koje ne smijemo ponoviti u finalu s PPD Zagrebom – nakon utakmice izjavio je trener NEXE-a Branko Tamše.

NEXE: Dominik Kuzmanović (2+0), Aleksandar Bakić, Predrag Vejin, Mihailo Radovanović (11+0), Marin Jelinić 6, Ivan Vida 2, Borna Manci Mičević 1, Tomislav Severec 1, Luka Moslavac 1, Janko Kević 1, Mario Tomić 2, Fahrudin Melić 6 (1), Halil Jaganjac 5, Miha Kavčič 1, Dorian Markušić 1, Gianfranco Pribetić 2. Trener: Branko Tamše.

U drugom susretu poluzavršnice PPD Zagreb svladao je Poreč 28:18. Finalna utakmica igra se u nedjelju, 1. svibnja u 18 sati u sportskoj dvorani Žatika uz prijenos na drugom programu HTV-a.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content