TRANSFER ZONA Filip Buđak novi vratar Suhopolja, na Park stigla i dva mlada igrača – Fran Prister i Marko Litrić

Dok se još ne zna u kojoj će ligi seniorska momčad igrati iduće sezone, na suhopoljski stadion Park došla su tri nova igrača.

Na vratarsku poziciju, nakon odlaska Natanaela Vidaka, došao je iskusni Filip Buđak, koji je nogomet počeo igrati u Podgorju, nakon čega je igrao za TVIN, Viroviticu, Bratstvo iz Gornjeg Bazja, Omladinac iz Korije, Sveti Đurađ i Lukač 05. U Suhopolje dolazi iz redova Podgorja, a svojim iskustvom sigurno će doprinijeti sigurnosti obrane ‘grofova’.

Mladi napadač Fran Prister u svojoj cijeloj dosadašnjoj igračkoj karijeri bio je u Virovitici, gdje je prošao sve uzrasne kategorije. Prošle sezone, uz igru za juniorsku momčad, često je nastupao za seniorski sastav u 3. hrvatskoj ligi Sjever. Sada se odlučio za Suhopolje vjerujući da će brže igrački napredovati.

Mladi Marko Litrić vraća se u matični klub. Prvih sedam godina igračke karijere bio je u Suhopolju, nakon čega se otisnuo u osječku Nogometnu akademiju Krpan – Babić, odnosno Metalac. Prošlu sezonu igrao je za Bjelovar, čiji su juniori igrali 1. hrvatsku ligu. Litrić je zabilježio devet nastupa u 1. hrvatskoj ligi većinom ulazeći u igru u drugom dijelu utakmice.

(www.icv.hr, mš)

Collage Fotor 9

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content