Čestitka gradonačelnika Našica Krešimira Kašube u povodu Svjetskog dana učitelja

Gradonačelnik Našica Krešimir Kašuba u povodu Svjetskog dana učitelja uputio je učiteljima, nastavnicima i profesorima našičkih škola prigodnu čestitku.

“Poštovani učitelji, nastavnici i profesori!

Povodom 5. listopada – Svjetskog dana učitelja svim djelatnicima Osnovne škole Dore Pejačević Našice, Osnovne škole kralja Tomislava Našice, Osnovne škole Ivana Brnjika Slovaka Jelisavac, Osnovne glazbene škole Kontesa Dora Našice te Srednje škole Isidora Kršnjavoga Našice uime Grada Našica i osobno upućujem najiskrenije čestitke i želje za daljnji uspješan rad.

Danas je prigoda da se ukaže na rad učitelja, profesora i nastavnika, koji je prepoznati kao jedan od najvažnijih za ukupan razvoj društva te da se kao takav i cijeni. Želim vam najiskrenije zahvaliti na vašem svakodnevnom trudu, ustrajnosti i potpori koju pružate učenicima. Istaknuo bih i to da su našički prosvjetni djelatnici oni koji oko sebe uočavaju bezbroj novih mogućnosti, oni koji ohrabruju svoje učenike i potiču ih na učenje i rad, a brojnim projektima otvarate im vrata svijeta. Istaknuta dostignuća naših učenika zasluga su vaših odricanja, mnogobrojnih radnih sati i želje da svako dijete otkrije svoje talente. Smatram da je u obavljanju vaše iznimno važne zadaće, prenošenju znanja, potrebno puno strpljenja i ljubavi, bez kojih ne bismo mogli ostvariti naš zajednički cilj – da djeca budu sretna, imaju kvalitetno školovanje i perspektivnu budućnost.

Vaša je uloga neprocjenjiva jer djecu i mlade ne podučavate samo školskom gradivu, već ih pripremate za život.”

(Grad Našice)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content