1. ŽNL Zdenačka Sloga i Bratstvo iz Gornjeg Bazja u Crncu igraju derbi za 3. mjesto

U 23. kolu prve županijske nogometne lige sve utakmice se igraju u nedjelju, 19. svibnja u 17 sati.

Vodeće Suhopolje gostuje u Bušetini, a dio suhopoljske momčadi prošle sezone igrao je za bušetinsku momčad, pa će to biti susret starih poznanika.

Mladost u Čačincima dočekuje Lukač 05. Gosti ne briljiraju ovog proljeća te je domaća momčad favorit u ovoj utakmici.

Derbi se igra u Crncu, gdje trećeplasirana Sloga iz Zdenaca ugošćuje četvrtoplasirano Bratstvo iz Gornjeg Bazja. Sloga se pobjedom može učvrstiti na trećem mjestu, dok bi gosti svojim uspjehom preskočili domaću momčad na tablici.

Zanimljiva utakmica igra se u Mikleušu, gdje gostuje Podravac iz Sopja. Gledatelje očekuje zanimljiva i neizvjesna utakmica.

U Čađavici će se Mladost 1930. pokušati iskupiti za neočekivani poraz u prošlom kolu na gostovanju u Okrugljači, ali se gosti iz Rezovca sigurno neće predati bez borbe.

U Sladojevcima će domaća Slavonija u susretu s Dinamom iz Četekovca loviti bodove spasa.

Voćin je domaćin fenjerašu lige, Graničaru iz Okrugljače. Gosti, kako se bliži kraj natjecanja, igraju sve bolje, zato u domaćim redovima ne smije biti opuštanja.

Nakon dvije nedjelje, kada je bilo pravo jesensko vrijeme, nadamo se da nas ovaj put očekuje lijepo vrijeme, koje bi bilo odličan preduvjet za kvalitetne i uzbudljive utakmice.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content