Glazbeni nastup Natali Dizdar u Noći muzeja 2016.

Djelatnice Gradskog muzeja Virovitica za 9. Noć muzeja, 11. u Hrvatskoj, pripremile su brojne zanimljive sadržaje, koje ćete moći vidjeti u petak, 29. siječnja, od 18 do 1 sat iza ponoći.

Predstavit će gostujuću izložbu „Dim-priča o duhanu” Etnografskog muzeja Zagreb, koja će biti upotpunjena podatcima i predmetima virovitičkoga kraja na kojima je radila kustosica Jasmina Jurković Petras. Uz izložbu osmišljeni su i razni sadržaji u suradnji sa Zavodom za javno zdravstvo Sv. Rok VPŽ koji će se provoditi tijekom gostovanja izložbe, a pod nazivom „Pušenje je out”. Za kraj vas očekuje i glazbeni nastup Natali Dizdar.

Natali Dizdar hrvatska je pjevačica pop izričaja, poznata po hitovima Ne daj i Gazio si me. Prvo pojavljivanje u javnosti Natali je ostvarila krajem 2003. u popularnom reality showu televizijske kuće Nova TV, gdje biva zapažena zbog snažnog vokala i završava u finalu kao trećeplasirana.

Uz izložbu očekuje vas i sljedeći program:
18.30 Kakva su mi pluća? – mjerenje očuvanosti kapaciteta pluća u sklopu akcije “Pušenje je out”, a u suradnji sa Zavodom za javno zdravstvo Sv. Rok VPŽ
19.00 predstavljanje privatne kolekcije lula Siniše Brlasa
20.00 otvorenje izložbe Dim-priča o duhanu Etnografskog muzeja u Zagrebu
21.00 stručno vodstvo izložbom autorice Marije Živković
22.00 predavanje „Cigarete na filmu“ Deana Šoše
22.30 glazbeni nastup Natali Dizdar
23.00 topli napitak (čaj, kava, kuhano vino…) za razbuđivanje posjetitelja,
uz dodatne sadržaje kao što su Kutak za pušače, druženje s kolekcionarima, predstavljanje indijanskog tipija i lule mira…

(www.icv.hr, žđ; Foto: Facebook)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content