Projektom “Need a Job – Join the Club!” 14 osoba se zaposlilo, te je dvoje nastavilo obrazovanje

U prostoru Visoke škole za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici održana je završna konferencija projekta „Need a Job – Join the Club!“ / “Tražiš posao – dođi u klub!”. Na konferenciji prisutnima su se obratili dekanica Visoke škole u Virovitici Vesna Bedeković, ravnatelj VIDRA-e Tomislav Petric te predstojnik Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Područnog ureda Virovitica, Ivan Baborski, koji je osim rezultata projekta, prema kojima je 45 mladih nezaposlenih osoba uspješno završilo trotjedni program Job Cluba, od kojih se 14 osoba zaposlilo te je dvoje nastavilo obrazovanje, predstavio provedene aktivnosti i Job Club.

Svoje iskustvo na projektu s prisutnima je podijelio i Job Club lider – voditelj Tomislav Hegedušić, koji je osposobljen od strane WYG agencije za savjetovanje.

Nositelj ovog projekta je Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područni ured Virovitica, a partner Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije, koja niže svoje profitabilne projekte. Cilj projekta, koji je, što se može zaključiti prema rezultatima, ostvaren, bio je povećati rast zaposlenosti u Virovitičko-podravskoj županiji kroz davanje podrške lokalnim dionicima koji se bave problemom nezaposlenosti.

Projekt je financiran iz Europskog socijalnog fonda, a odobren je u sklopu grant sheme Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja – faza II. Ukupna vrijednost projekta iznosi 49.889 eura, od čega je Europska unija sufinancirala 95 posto. (www.icv.hr; žđ; foto: Matija R.)

no images were found

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content