U Općini Pitomača je održana prezentacija „Idejnog arhitektonskog projekta uređenja izletišta Kladarski breg“

U Općini Pitomača je održana prezentacija „Idejnog arhitektonskog projekta uređenja izletišta Kladarski breg“.

Prezentaciji projekta prisustvovao je predsjednika Turističke zajednice općine Pitomača Željko Grgačić, članovi Turističkog vijeća Turističke zajednice općine Pitomača Rikard Bakan, Branko Tkalčec i Marinko Barčan, pročelnik Jedinstvenog upravnog odjela Općine Pitomača Danijel Petković, stručna suradnica za ruralni razvitak i investicije Maja Brođanac te predstavnik udruge „Aršanj“ Marijan Berdin. Prisutni su bili iznimno zadovoljni predloženim projektom te su zaključili da se u što kraćem vremenu započne s njegovom realizacijom.

Autori projekta prezentirali su koncept projekta: Turistička destinacija Kladarski breg s turističkom atrakcijom vidikovac s klopotcem.

Turistička destinacija Kladarski breg sadržavala bi:

Vidikovac s klopotcem, nova gradnja
Ukopani vinski podrum, nova gradnja
Podravska streha, rekonstrukcija postojeće građevine
Kapela sv. Martina, rekonstrukcija postojeće građevine

Cilj projekta Kladarski breg je podizanje atraktivnosti destinacije i povećanje broja posjetitelja. Projekt Kladarski breg trebao bi imati značajnu ulogu u promociji cjelokupne turističke ponude Pitomače i Virovitičko-podravske županije.

Autori arhitektonskog projekta su: Krunoslav Kovač, Martina Tišljar i Neven Vlahović, a grafičke i promidžbene materijale projekta izradio je Ie-centar.

(www.pitomaca.hr)

no images were found

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content