Ivan Gudelj u Suhopolju promovirao svoju knjigu „Hajdučka priča“

U Hrvatskom domu u Suhopolju, održana je promocija knjige autora Blaža Duplančića „Ivan Gudelj-Hajdučka priča“. Promociji je nazočila legenda Hajduka Ivan Gudelj, koji je bio kapetan „Majstora s mora“ i reprezentacije Jugoslavije, s kojom je igrao na Svjetskom prvenstvu u Španjolskoj i Europskom prvenstvu u Francuskoj. Imao je 26 godina, kada je trebao ostvariti transfer iz Hajduka u Real Madrid, ali teško se razbolio i zbog hepatitisa B morao je prestati igrati nogomet.
Knjiga ujedno donosi i Gudeljeva sjećanja na najvažnije utakmice Hajduka i reprezentacije iz njegova vremena, kao i potresnu priču o teškom mirenju sa činjenicom da sa 26 godina mora u bolnicu, umjesto u Real Madrid.
Nakon promocije mnoštvo posjetitelja promocije kupilo je knjigu, te se fotografijralo s Gudeljom.
Na promociji je bio nazočan i načelnik općine Suhopolje Marijan Brlek, koji je pozdravio sve nazočne i zahvalio se Gudelju što je izabrao Suhopolje za promociju svoje knjige. Također, prisutni su bili i predstavnici nogometnih klubova s područja općine, kao i suci Zbora nogometnih sudaca VPŽ. (www.icv.hr, vle)

no images were found

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content