Marijan Mikec i dalje predsjednik Organizacije mladih HSS-a VPŽ

U subotu 30. siječnja 2016. godine u Virovitici sa početkom u 20:00 h u prostorijama HSS-a Virovitičko-podravske županije održana je izborna skupština Organizacije mladih HSS-a VPŽ.

Izbornoj skupštini uz delegate iz cijele županije prisustvovali su uzvanici iz središnjice Stranke, Matej Orešković, predsjednik OM HSS-a i Marko Belošević, glavni tajnik OM HSS-a. Nazočna je bila i predsjednica Virovitičko- podravskog HSS-a, gđa. Ana-Marija Petin te članovi županijskog odbora HSS-a VPŽ

Na izbornoj skupštini izabrano je novo vodstvo OM HSS-a VPŽ. Za blagajnika je izabran Matej Jakopović iz Slatine, za tajnicu je izabrana Marija Šafer iz Orahovice, za trečeg potpredsjednika je izabran Luka Kereš iz Špišić Bukovice, za drugog potpredsjednika je izabran David Danijel Pavlović iz Lukača a za prvog potpredsjednika je izabran Filip Ognjanović iz Suhopolja. Za predsjednika OM HSS-a VPŽ izabran je dosadašnji predsjednik Marijan Mikec iz Pitomače.

Predsjednik se u svom obraćanju zahvalio na povjerenju koje su mu ukazali mladi tako što su ga i ovaj puta jednoglasno izabrali za predsjednika organizacije mladih HSS-a VPŽ te istaknuo kako je ponovni izbor ujedno potvrda dobrom i predanom radu oko mladih i HSS-a . U planu rada za buduće razdoblje istaknuo je da se nastavlja zalaganje i rad organizacije oko mladih, pomaganja socijalno ugroženim građanima te da se ostvare sve aktivnosti i planirani programi iz proteklih godina.

Mladi iz HSS-a VPŽ su jedna od najaktivnijih organizacija mladih HSS-a u RH i to je samo potvrda ozbiljnog pristupa i kvalitetnog rada. Novi/stari predsjednik čestitao je svim izabranim kandidatima u OM HSS VPŽ te zaželio uspješnu suradnju.

Izbornoj skupštini su se obratili gosti iz Zagreba koji su istaknuli kako se kontinuirano radi u HSS-a VPŽ što je vidljivo kroz ostvarene rezultate te zaželjeli OM HSS VPŽ da nastave ovim tempom i dalje.

12651355_559007027586278_3664743462860309891_nTakođer se obratila i predsjednica HSS-a VPŽ gđa. Ana-Marija Petin koja je zaželjela novom vodstvu sve najbolje u radu i zahvalila se mladima jer su uvijek tu kada je najpotrebnije te naglasila kako su pokazali da se mogu nositi sa velikim obimom posla i odgovornosti. Mladi u HSS-u imaju veliki prostor za rad i na taj način moguće je uključiti se u rad svojih lokalnih sredina. Pozvala je mlade da se aktivnije uključe u sam rad i kreiranje politike stranke sa idejama i projektima te istaknula nekoliko dobrih primjera. (hssvpz.eu)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content