Poziv na radionicu LAG-a „VIP“

Lokalna akcijska grupa „Virovitički prsten“ poziva sve zainteresirane predstavnike javnog, gospodarskog i civilnog sektora, odnosno predstavnike općine, poljoprivrednih gospodarstava, poduzeća, obrta, udruga, mjesnih odbora, općinskog vijeća i sve ostale zainteresirane sa područja općine Pitomača i općine Špišić Bukovica na dvije radionice za izradu Lokalne razvojne strategije Lokalne akcijske grupe „Virovitički prsten“ za razdoblje 2014.-2020. koje će se održati sutra, 9. veljače 2016. godine.

Prva radionica održat će se u Općini Pitomača, Ljudevita Gaja 26/1, Pitomača, s početkom u 9:00 sati, a druga u Općini Špišić Bukovica, Vinogradska 4, Špišić Bukovica, s početkom u 11:00 sati.
Cilj radionica je utvrditi najznačajnije potencijale i probleme područja općine, definirati ciljeve i prioritete razvoja, definirati mjere iz Programa ruralnog razvoja za koje će LAG u razdoblju do 2020. moći raspisivati natječaje te izraditi bazu projektnih ideja i financijski plan provedbe projektnih prijedloga u narednom razdoblju.

(LAG VIP)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content