Projekt “Zeleni vrtovi za zelenije vrtiće” ušao u drugu fazu

Projekt “Zeleni vrtovi za zelenije vrtiće” kojeg provodi Dječji vrtić “Suncokret” iz Slatine ušao je u drugu fazu realiziacije.  Projekt je započeo u studenom prošle godine dječjom eko-predstavom “Djevojčica i stablo” koju su vidjela djeca iz DV “Potočnica” Pitomača, DV “Jelenko” Voćin, “Palčić” Orahovica, DV “Suhopolje” iz Suhopolja, te DV “Zeko” i “Suncokret” iz Slatine.
Ravnateljica DV “Suncokret” Snježana Dupan-Lovrić je  22. i 24. veljače posjetila vrtiće u Pitomači i Suhopolju te održala radionicu recikliranja papira. Krajem veljače i početkom ožujka posjetit će i vrtiće u Voćinu i Orahovici te će i tamo djecu i odgojitelje poučiti kako od starog, iskorištenog papira napraviti novi i unikatni papir. Cjelokupnu opremu za recikliranje vrtići su dobili na poklon, što je omogućila INA industrija nafte d.d., koja je sponzor ovog projekta.
Projektzavršava u mjesecu travnju postavljanjem eko-vrtova i sadnjom stabala prijateljstva u svim dječjim vrtićima Virovitičko-podravske županije.(www.icv.hr

no images were found

)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content