Prva poljoprivredna konferencija „Slavonika“ u organizaciji udruge „Zemlja i ljudi“, 17. ožujka u Osijeku

U Osijeku će se 17. ožujka, u organizaciji udruge „Zemlja i ljudi“, organizirati 1. poljoprivredna konferencija „Slavonika“. Konferencija će biti jednodnevnog karaktera, a održat će se u prostorijama Poljoprivrednog fakulteta u Osijeku.

Na 5 okruglih stolova i 2 predavanja sudjelovati će 32 stručnjaka te se očekuje oko 300 sudionika, od kojih 50 biti studenata Osječkog Poljoprivrednog i 50 studenata Zagrebačkog Agronomskog fakulteta.

„Slavonika“ neće biti prva poljoprivredna konferencija u Republici Hrvatskoj budući da poljoprivredne konferencije usmjerene ka znanstvenoj i akademskoj zajednici organiziraju i Agronomski i Poljoprivredni fakultet, Sveučilišta u Zagrebu i Osijeku. Treba napomenuti da su spomenuti fakulteti prepoznali inicijativu udruge „Zemlja i ljudi“ te prihvatili organizacijsko partnerstvo.

Cilj ove konferencije je pružiti informacije u skladu sa smjernicama politike o poljoprivredi, ali i motivirati i povezati sve one koji su dio procesa razvoja poljoprivrede te one koji tek trebaju zakoračiti u taj svijet.

Misija organizatora „Slavonike“ je proširiti obzorje prakse, osobito mladim ljudima, informirati javnost i približiti im izazove s kojima se susreće poljoprivrednik u Hrvatskoj.

Prijave za konferenciju su već započele, a kotizacije za prvih 100 prijava će biti subvencionirane od strane Hrvatske banke za obnovu i razvoj.

Prijave na: http://slavonika.org/prijava/

Program konferencije možete preuzeti OVDJE

(www.slavonika.org)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content