Rukomet: Pogledajte tko igra s kim i kada…

Pitomača u Dardi, Tvin Virovitica slobodan

U dvanaestom kolu druge lige sjever za žene rukometašice Pitomače gostuju u Dardi. U sportskoj dvorani tamošnje osnovne škole igraju, u subotu 27.veljače, u 17 sati. Svako opuštanje moglo bi ih skupo koštati, jer je Darda poznata, kao izuzetno neugodan i čvrst domaćin. Rukometašice Tvin Virovitice ovo kolo su slobodne.

Viro dočekuje Vidovec, Slatina Garešnicu

U četrnaestom kolu 2. lige sjever za muške očekuju nas dvije rukometne poslastice. U subotu 27.veljače, u 19.30 sati, u sportskoj dvorani srednje škole Marka Marulića, u Slatini domaći rukometaši dočekuju drugoplasiranu ekipu lige Garešnicu. U nedjelju 28.veljače, u 17 sati u sportskoj dvorani Tehničke škole rukometaši Viro Virovitice dočekuju vodeću ekipu Vidovec. Ulaz na utakmicu je slobodan.

Regionalno okupljanje djevojaka u Bjelovaru

Treće ovogodišnje regionalno okupljanje najboljih djevojaka održati će se u nedjelju 28.veljače u Bjelovaru, u sportskoj dvorani tamošnjih srednjih škola. Trening djevojčica A je u 10, a mlađih kadetkinja u 13 sati.

Mlađi kadeti dočekuju Bjelovar i Daruvar

U subotu 27.veljače od 13 do 17 sati u virovitičkoj dvorani Tehničke škole mlađi kadeti Viro Virovitice i Slatine dočekuju svoje vršnjake iz Daruvara i Bjelovara u šestom krugu 1.mlađe kadetske lige.

Dječaci B u Prelogu

U nedjelju 28.veljače dječaci B Viro Virovitice i Slatine gostuju u Prelogu, gdje u jedanaestom krugu 1.lige dječaka B igraju, od 9 do 13 sati, sa Prelogom i Čakovcem.

Turnir u mini rukometu za djevojčice

U nedjelju 28.veljače u Virovitici, u sportskoj dvorani Tehničke škole igra se turnir u mini rukometu. U dva godišta, 2005. i 2006., sudjelovat će deset ekipa. Turnir se igra od 13 do 16 sati.

(www.icv.hr, mš, Foto:Ilustracija)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content