RUKOMET: Tko s kim, gdje i kada

Tvin-Virovitica u Dardi, Pitomača u Đurđevcu

Deseto kolo druge lige sjever za žene našim predstavnicama donosi dva gostovanja. U sportskoj dvorani osnovne škole u Dardi, u subotu 13.veljače, u 17 sati, gostuju rukometašice Tvin-Virovitice igrajući protiv domaćeg sastava.
Pitomača gostuje kod prvog susjeda Đurđevca. Utakmica se igra u sportskoj dvorani Strukovne škole, u subotu 13.veljače u 18.30 sati.

Viro dočekuje Čakovec, a Slatina Vidovec

U dvanaestom kolu 2. lige sjever za muške rukometaši Viro-Virovitice u sportskoj dvorani Tehničke škole u subotu13.veljače, u 18.30 sati, dočekuju Čakovec, kojemu su na početku prvenstva odnijeli bod. Slatinčani u dvorani srednje škole Marka Marulića dočekuju, također u subotu 13.veljače, ali u 19.30 sati vodeći Vidovec.

Djevojčice A gostuju u Garešnici

U devetom kolu 1.lige djevojčica gostuju u Garešnici u nedjelju 14.veljače. U sportskoj dvorani osnovne škole u 12 sati igraju sa Kokom, a u 14 sati sa Zrinskim.

Dječaci A u Čazmi

U devetom krugu 1.lige dječaka mladi rukometaši Viro Virovitice gostuju Čazmi. U tamošnjoj školsko sportskoj dvorani, u nedjelju 14.veljače, igraju u 11.20 sa KTC-om, a u 13.20 sa Bjelovarom. (www.icv.hr, mš; Fotografija: Arhiva)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content