Suhopolje pobijedilo Papuk, Virovitica Bilogoru 1947., porazi Slatine i Pitomače

Klubovi s područja Virovitičko-podravske županije u subotu su odigrali nekoliko prijateljskih utakmica. Županijski prvoligaš Suhopolje je na pomoćnom terenu Stadiona Park slavilo protiv „četvrtoligaša“ Papuka sa 2:1. Golove za „Grofove“ su zabili Zdenko Lončarek i Mihael Šoštar, dok je jedini gol za Orahovčane postigao Tomislav Bušljeta.
U Špišić Bukovici član MŽNL BJ-KC-VT Virovitica, bila je bolja od županijskog prvoligaša Bilogore 1947. sa 3:0, a strijelci su bili Antonio Babec, Kristijan Mrazović i Krešimir Crvenka.
„Četvrtoligaš“ Slatina je na svom terenu izgubio od Jedinstva iz Donjeg Miholjca sa 0:2, a slatinski ligaški rival Pitomača je ugostio hrvatskog trećeligaša Podravinu iz Ludbrega te je poražen sa 1:5, dok je jedini pogodak za Pitomačane zabio Matej Herent.
Suhopolje u nedjelju na svom terenu dočekuje Rezovac,a Papuk u Orahovici Kutjevo. Pitomača u srijedu putuje u goste juniorima Slaven Belupa, a Slatina u subotu u Crncu igra kontra istoimenog domaćina, dok Virovitica u iduću nedjelju na Vegeški dočekuje Sokol iz Milanovca. Croatia u nedjelju, od 15 sati u Kloštru Podravskom igra protiv Mladosti. (www.icv.hr, vle; Fotografija: mm)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content