Tomislav Egri, Roberto Lukinić, Ivan Čolić, Jurica Šantić, Ivan Horvat i Miroslav Main idu na državno natjecanje

U petak, 19. veljače, na 17. Međužupanijskom natjecanju učenika u zanimanjima: Vodoinstalater i Instalater grijanja i klimatizacije održanom u Industrijsko-obrtničkoj školi Nova Gradiška, u zanimanju Instalateri grijanja i klimatizacije, učenici Industrijsko-ortničke škole Virovitica Tomislav Egri i Roberto Lukinić postigli su prvo mjesto. Učenike je za natjecanje pripremao nastavnik Igor Koletić. Na drugo mjesto plasirali su se učenici Industrijsko obrtničke škole Slatina Ivan Čolić i Jurica Šantić, koje je pripremao nastavnik Ranko Čučković.
Učenici Industrijsko obrtničke škole Slatina, zanimanje Vodoinstalater, Ivan Horvat i Miroslav Main plasirali su se na drugo mjesto, a pripremao ih je nastavnik Ernest Balta.
Prvoplasirana i drugoplasirana ekipa iz svakog zanimanja su se plasirale na Državno natjecanje koje će se održati u Zagrebu 7. travnja 2016., u Školi za montažu instalacija i metalnih konstrukcija Zagreb.

Istog dana održano je i međužupanijsko natjecanje učenika automehaničara u Slavonskom Brodu. Učenik Industrijsko-ortničke škole Virovitica Marko Posavac postigao je 12., a Vedran Rudanović 13. mjesto, dok su Bruno Pereković i Erik Hess, učenici Industrijsko obrtničke škole Slatina postigli 24. i 25. mjesto.

Na međužupanijskom natjecanju učenika frizera održanom u Sisku u petak, 19. veljače, učenica Nikolina Borovec postigla je 6. mjesto. Učenicu je za natjecanje pripremala nastavnica Barbara Holec.

Na županijskoj razini natjecanja iz vjeronauka održanog 19. veljače u Požegi, učenice Jelena Munjeković, Dorotea Hajba, Josipa Nikolić, Monika Knežević postigle su 2. mjesto (pod kategorija industrijsko-obrtničkih škola). Učenice je za natjecanje pripremao nastavnik Goran Friedrich.

(www.icv.hr, žđ, www.ss-industrijskoobrtnicka-vt.skole.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content