U četvrtak “Soba” i “Alvin i vjeverice: Velika Alvintura”, a za vikend “Pedeset nijansi crne” i “Deadpool” u POU Slatina

- PROMO -

U Pučkom otvorenom učilištu u Slatini u četvrtak 11. veljače od 18 sati prikazuje se crtani film “Alvin i vjeverice: Velika Alvintura”, a od 20 sati prikazuje se drama “Soba”. U petak i subotu, 12. i 13. veljače od 19 sati prikazuje se komedija “Pedeset nijansi crne”, a od 21 sat akcijska sf avantura “Deadpool”.

“Soba”

Poput svake dobre majke, Ma se posvetila tome da je Jack sretan i siguran, dajući mu puno topline i ljubavi, često radeći tipične stvari poput raznih igara i pričanja priča. Njihov život, međutim, je sve osim tipičnog – zarobljeni su – zatvoreni u malom prostoru bez prozora od oko 9 kvadratnih metara, koji Ma eufemistički zove „Sobom“. Ma je za Jacka stvorila cijelis svemir unutar Sobe, i ne preže od ničega kako bi mu omogućila da živi ispunjenim životom. Ali Jackova znatiželja o njihovoj situaciji samo raste i kad njezina izdržljivost dosegne svoje granice, zajedno će se upustiti u rizičan bijeg koji će ih na kraju suočiti s onime što može ispasti još strašnijim: stvarnim svijetom.

Ulaznicu za ovaj film možete kupiti po cijeni od 20 kuna.

 

“Alvin i vjeverice: Velika Alvintura”

U novom su nastavku, kroz niz nesporazuma, Alvin, Simon i Theodore uvjereni kako je Dave odlučio zaprositi svoju novu djevojku u New Yorku. Tri vjeverice odlučuju krenuti na put kako bi ga u tome spriječili, no imaju samo tri dana da ga zaustave i ujedno smanje mogućnost da dobiju užasnog polubrata.

Ulaznicu za ovaj film možete kupiti po cijeni od 20 kuna.

 

“Pedeset nijansi crne”

Marlon Wayans je Christian Black. Tijekom poslovnog intervjua očarat će ga sramežljiva Hana, s kojom će se upustiti u burnu vezu. Kako bi cjelokupni doživljaj bio što humorističniji Wayans će se u filmu referirati na neke zanimljive svjetski poznate face.

Ulaznicu za ovaj film možete kupiti po cijeni od 20 kuna.

 

“Deadpool”

Deadpool je započeo život kao Wade Wilson, elitni operativac Specijalnih snaga koji se pretvorio u plaćenika. Kada otkrije vlastitu bolest u terminalnoj fazi, odluči pristupiti tajnom eksperimentalnom programu. Podvrgnut eksperimentu koji se nije smio dogoditi, Wade otkriva svoje nove super-moći ubrzanog zacjeljivanja te postaje svoj alterego DEADPOOL. Naoružan, novostečenim vještinama i mračnim, uvrnutim smislom za humor, Deadpool kreće u potragu za čovjekom koji ga je gotovo uništio.

Ulaznicu za ovaj film možete kupiti po cijeni od 20 kuna.

(www.pou-slatina.hr)

 

Povezane vijesti

Skip to content