U četvrtak navečer na RTL televiziji nastupit će Klara Volenik u “Zvjezdicama”

U četvrtak navečer, će se žiriju predstaviti novih desetero natjecatelja koji će svojim sjajnim glasovima pokušati izboriti prolaz u drugi krug natjecanja RTL-ova showa “Zvjezdice”. Prva će se na pozornicu “Zvjezdica” popeti jedanaestogodišnja Petra Novalija iz Luke, pokraj Zagreba. Petra pohađa Osnovnu školu Luka i Glazbenu školu Brdovec. Svira gitaru i flautu, a omiljeni bendovi su joj Vatra i Silente. Od stranih glazbenika voli slušati Eda Sheerana i skupine Little Mix i Magic. Najdraže pjevačice su joj Vanna, Nina Simone, Norah Jones, Jessie J i Taylor Swift. Uz to što obožava pjevati, voli jahati, slikati, igrati košarku i družiti se s prijateljima.
Klara Volenik ima devet godina i dolazi iz Virovitice, gdje pohađa treći razred Osnovne škole Vladimira Nazora. Nastupala je na mnogim glazbenim natjecanjima, dječjim festivalima i priredbama, a uz to što pjeva, uči svirati klavir u Glazbenoj školi Jan Vlašimsky u Virovitici. Omiljeni pjevači su joj Tony Cetinski i Pharell Williams, a pjevačice Nina Badrić i Taylor Swift. U slobodno vrijeme voli čitati i pisati, a za sebe kaže da je razigrana, vesela i dobra i da voli i želi biti uspješna.
Dario Vilić se u „Zvjezdice“ prijavio jer obožava pjevati. Uz to, ima završena dva razreda Glazbene škole Zlatka Grgoševića i svira klavir. Ima trinaest godina, dolazi iz Zagreba i pohađa Osnovnu školu Sesvetska Sela, a strah od javnog nastupa nema jer je već mnogo puta svirao pred publikom, ali i glumio u školskim predstavama. Voli glazbu Vatre, Coldplaya i Maroon 5, ali i Željka Joksimovića, Zdravka Čolića i Brune Marsa. Omiljene pjevačice su mu Daniejla Martinović, Josipa Lisac i Shakira, a uz to što voli pjevati, obožava igrati nogomet.
Četrnaestogodišnja Lucija Čok u „Zvjezdice“ stiže iz Osijeka. Pohađa osmi razred Osnovne škole Antuna Mihanovića i Glazbenu školu Franje Kuhača. Svira klavir, slika, pjeva, čita i obožava umjetnost. Omiljeni bendovi su joj Guns´n´Roses, AC/DC, Deep Purple, Pink Floyd i Pearl Jam. Za sebe kaže da je ambiciozna, empatična i vedra, dok će prijatelji reći da je svakako drugačija od drugih.
Nina Radović ima devet godina i dolazi iz Rijeke. Pohađa treći razred Osnovne škole Pehlin i Glazbenu školu Ivan Matetić Ronjgov. Na pozornicu „Zvjezdica“ će se popeti bez treme jer, iako ima tek devet godina, već je pjevala na mnogim dječjim festivalima i predstavama. Bavi se plesom, svirala je violinu, a sada joj je draža viola. Obožava Big Time Rush i Taylor Swift i ima zanimljiv hobi; crta djevojke iz profila.
Viktorio Marković ima deset godina i dolazi iz Dugog Sela. Pohađa Osnovnu školu Stjepada Radića i svira sintisajzer. Voli glazbu benda Big Time Rush, Endija i Justian Biebera, ali i Severinu i Selenu Gomez. Obožava pjevati i plesati, a za sebe kaže da je zgodan, veseo i raspjevan. Prijatelji ga smatraju „superfrendom“ i velika su mu podrška u showu.
Sara Andrić ima četrnaest godina i dolazi iz Solina. Pohađa osmi razred Osnovne škole Kraljice Jelene i Glazbenu školu Silvije Bombardelli. Sluša Silente, Iron Maiden, Tonyja Cetinskog i Chrisa Browna, a omiljene pjevačice su joj Nina Badrić i Beyonce. Za sebe kaže da je komunikativna, hrabra i zabavna, a uz pjevanje i slušanje glazbe, obožava plesati.
Desetogodišnja Paula Ivaniš na pozornicu „Zvjezdica“ dolazi iz Varaždina, gdje pohađa četvrti razred osnovne škole. Obožava pjevati, pleše u plesnom centru Vindi u Varaždinu i nastupa u kazalištu. Voli glazbu ABBA-e i Novih fosila, a omiljeni pjevači su joj Bruno Mars i Gibonni. Najdraže pjevačice su joj Katy Perry i Tajči.
Nicole Nastić ima dvanaest godina i dolazi iz Rijeke. Pohađa sedmi razred Osnovne škole Kostrena, a što se tiče pjevanja, tu je kao „riba u vodi“. Nastupala je na brojnim festivalima poput Kvarnerića i Malog mikrofona. Voli glazbu Sama Smitha, Chrisa Browna, Adele i Beyonce. Uz to što pjeva, vozi snowboard i wakeboard te igra odbojku i tenis.
Petnaestogodišnji splitski šarmer Roko Blažević je već pjevao na raznim festivalima, školskim priredbama i koncertima sa zborom pa mu izlazak pred naš peteročlani žiri neće biti nikakav problem. Pohađa prvi razred II. gimnazije u Splitu i Glazbenu školu Josip Hatze, a uz to što obožava pjevati, svira klavir i orgulje. Voli glazbu Parnog valjka, Maroon 5, Toše Proeskog, Nien Badrić i Demi Lovato. (www.rtl.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content