FOTO: „Karate fest Virovitica open 2016.“ okupio više od 600 natjecatelja

U dvorani Tehničke škole u Virovitici počeo je Međunarodni karate turnir „Karate fest Virovitica open 2016.“, koji je svečano otvorio Glavni tajnik Europske karate federacije i predsjednik Karate saveza Hrvatske Stjepan Čelan.

U organizaciji Karate kluba Virovitica i Hrvatskog karate saveza na već tradicionalnu manifestaciju stiglo je 607 natjecatelja, članova 69 klubova iz deset zemalja (Hrvatske, Mađarske, Slovenije, Njemačke, Crne Gore, Srbije, Bosne i Hercegovine, Rumunjske, Slovačke i Italije), a koji će se natjecati u 80-ak kategorija.

Svečanom otvorenju su nazočili i gradonačelnik grada Virovitice Ivica Kirin, pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Alen Bjelica, predsjednik Sportske zajednice grada Virovitice Ivan Duvnjak, direktor tvrtke Flora Vtc Željko Iharoš, predsjednik Sudačke komisije Europske karate federacije Primož Debenjak, koji su od predsjednika Karate kluba Virovitica Josipa Škrablina primili prigodna priznanja. Glavni pokrovitelj natjecanja je tvrtka Flora Vtc, a pokrovitelji Sportska zajednica grada Virovitice i Grad Virovitica. (www.icv.hr, vle; Fotografije: Matija Rođak)

no images were found

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content