Košarkaši Virovitice u regionalnoj ligi, u subotu igraju protiv Međimurja

U 11. kolu M18 kige Košarkaškog saveza Koprivničko-križevačke županije Virovitica na svom parketu pobijedila Križevce sa 73:62, te tako upisala osmu pobjedu.
Virovitičani tako s drugog mjesta nakon dugog niza godina počinju u subotu, 5. ožujka startaju s 1. kolom regionalne lige, a prvi protivnik im je Međimurje iz Čakovca.
– Ovom pobjedom virovitički košarkaši su pokazali baš ono što krasi svaki sport, a to je da se samo radom, zalaganjem i kolektivnim duhom može pobijediti bilo koga, tako da je juniorska momčad nakon završetka prvenstva zasjela na drugo mjesto i izborila pravo na majstorice u regionalnom dijelu natjecanja.
Bilo je tu puno iznenađujućih rezultata ali i vrlo jakih momčadi koje su isto tako mogle biti na mjestu Virovitičana, jer čak se pet klubova na početku pokazalo spremnim za preuzimanje drugog mjesta uz prvoplasiranog Radnika, no svaka čast mojim igračima koji su i ovaj put nastupili nekompletni, bez bolesnog Tomislava Lulića – istaknuo je njihov trener Branko Ferenčević.
Za Viroviticu su nastupili: Jerko Bobanac 19, Dorian Sabo, Mario Ištvanović 4, Petar Vuković 12, Alen Lukač 6, Marino Čeh 9, Sven Petrović 12, Toni Matković 2, Domagoj Cah 9, Dorian Barić. Trener: Branko Ferenčević. (www.icv.hr, vle; Fotografija: Matija Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content