Marko Batur proglašen počasnim predsjednikom DVD-a Slatina

U subotu, 5. ožujka, u vatrogasnom domu u Slatini održana je redovna sjednica skupštine Dobrovoljnog vatrogasnog društva Slatina. Skupštinu je otvorio predsjednik DVD-a Slatina Dragan Medvedović, nakon čega su izabrana radna tijela Skupštine te su iznesena izvješća za 2015 godinu, plan rada i financijski plan za 2016. godinu. Sva izvješća i planovi su prihvaćeni jednoglasno.

Na Skupštini je donesena odluka kojom je, zbog dugogodišnjeg doprinosa radu DVD-a Slatina, počasnim predsjednikom DVD-a Slatina proglašen jedan od najstarijih članova, Marko Batur. Također, za 60 godina uspješnog rada u vatrogasnoj organizaciji diplomu je dobio Milan Stipanić. Na sjednici su dodijeljena i uvjerenja o završenim edukacijama te uvjerenja za vatrogasce prve klase.

Sjednicu je svojom prisutnošću uveličao i gradonačelnik grada Slatine, Ivan Roštaš. koji je poželio puno uspjeha u budućem radu najstarijeg DVD-a na području županije. Također, sjednici su prisustvovali i brojni gosti, predstavnici ostalih DVD-a Vatrogasne zajednice Slatina, DVD Donji Miholjac, Orahovica, Četekovac i Mikleuš.(www.icv.hr, mt, foto:Marko T.)

no images were found

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content