Moto klub ALKA Špišić Bukovica održao redovnu izvještajnu skupštinu

Moto klub „ALKA“ Špišić Bukovica održao je 12. ožujka svoju redovnu izvještajnu skupštinu. Skupštinu je otvorio predsjednik kluba Zvonko Lulić koji je u uvodu pozdravio nazočne članove kluba te goste. Poslije uvoda i usvajanja dnevnog reda, predsjednik kluba Zvonko Lulić osvrnuo se na dosadašnji rad kluba.

Aktivnosti i djelovanje kluba u 2015. godini iznio je tajnik kluba Marin Rengel koji je napomenuto kako je klub protekle godine pokrenuo projekt „Parkiraj motocikl“ koji je prezentiran svim Moto klubovima u Hrvatskoj te realizaciju i postavljanje reklamnog panoa kluba uz samu magistralnu cestu. Također, u 2015. godini klub je dobio i službenu himnu “Život se slavi“. Klub je ponosan i na humanitarni rad. Riječ je o dobrovoljnom darivanju krvi te darivanju djece povodom božićnih blagdana (Moto Mrazovi). Naravno, u dugoj povijesti kluba posebno se osvrnuo na realizaciju i provođenje 29. Moto Alke. Predsjednik Zvonko Lulić iznio je plan i program za 2016 godinu u kojoj klub osim vožnji i druženja te promoviranja moto sporta, za poseban cilj ima organizaciju jubilarne 30. po redu Moto Alke i 29.-og rođendana kluba, što će se održati već tradicionalno na Ivanje. Ove godine je to petak 24. lipnja.

Cilj MK ALKA Špišić Bukovica je i dalje promoviranje moto sporta mladima i očuvanje zaštitnog znaka kluba, a to je održavanje Moto alke u Špišić Bukovici na Ivanje. (www.icv.hr, MK Alka)

Invalid Displayed Gallery

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content