U Visokoj školi Virovitica gostovali Jasmina i Marko Starc iz Novog Mesta

U sklopu Erasmus+ dolazne mobilnosti nastavnog i nenastavnog osoblja prema međuinstitucijskom sporazumu potpisanom između Visoke škole za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici i Fakulteta za poslovne i upravne vede Novo Mesto, u razdoblju od 14. do 18. ožujka u Visokoj školi Virovitica gostovali su: dekanica Fakulteta za poslovne i upravne vede Novo Mesto Jasmina Starc i voditelj studentske službe i službe za međunarodnu mobilnost Marko Starc.

Jasmina Starc održala je predavanja na temu Planiranja i upravljanja karijerom studentima 3. godine preddiplomskog stručnog studija Menadžmenta i Poduzetništva u sklopu kolegija Menadžment ljudskih resursa i Upravljanje ljudskim potencijalima, odnosno studentima 1. godine specijalističkog diplomskog stručnog studija Menadžmenta u sklopu kolegija Strateški menadžment.

Marko Starc je u istom razdoblju boravio u Studentskoj referadi i uredu Erasmus koordinatora Visoke škole Virovitica gdje se je kroz praćenje rada djelatnica (tzv. job shadowing) upoznao s načinom rada spomenutih odjela, te im prenio neka svoja znanja i iskustva.

Cilj ove mobilnosti je prijenos novih znanja s Fakulteta za poslovne i upravne vede Novo Mesto na studente Visoke škole za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici, odnosno razmjena znanja i iskustava nastavnika i stručnog osoblja dviju institucija, te samim time i jačanje međunarodne suradnje u visokom obrazovanju.

IMG_2974

(www.vsmti.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content