1. MTB Papuk Adventure Race u subotu u Orahovici

Park prirode Papuk i biciklistički klub Lood iz Orahovice organiziraju 1. MTB Papuk Adventure Race utrku koja će se održati u subotu, 30. travnja 2016., u Orahovici.
Utrka MTB Papuk Adventure Race zamišljena je kao orijentacijska utrka koja će se voziti na području PP Papuk. Start i cilj utrke je u centru grada Orahovice, a točke koje bi natjecatelji trebali obići nalaze se na atraktivnim turističkim lokacijama Parka prirode Papuk kao što su Jezero, Ružica grad, vrh Kapavac, manastir sv. Nikole, Češljakovački vis, vrh Papuk, Jankovac i mnoge druge zanimljive točke.

Voziti će se tri kategorije, odnosno duljine staze kako bi se omogućilo sudjelovanje što široj grupi natjecatelja od rekreativaca do profesionalaca. Staze bi u idealnoj putanji iznosile približno 30, 70 i 110 kilometara.

Start utrke predviđen je u 9 sati za najdužu stazu (Put Papuka), za srednju (Put Jankovca) u 11 sati i za najkraću (Put Ružice) u 13 sati. Cilj utrke je kao i start, ispred hotela Ružica u Orahovici.

Nakon završetka utrke i povratka u Orahovicu održati će se večera za sve sudionike i dodjela nagrada za najuspješnije. (JU Park prirode Papuk)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content