Dijabetička udruga Slatina održala godišnju Skupštinu

U subotu,  9. travnja 2016., u restoranu Stari podrum u Slatini održana je redovna godišnja izvještajna Skupština Dijabetičke udruge Slatina. Na Skupštini su sva izvješća prihvaćena jednoglasno, a najviše se raspravljalo o mogućoj likvidaciji udruge. Članovi Dijabetičke udruge Slatina na čelu sa predsjednicom odlučili su ipak  da ove godine udrugu neće likvidirati.

Prema riječima predsjednice Katice Lisica najviše problema u radu udruge, koja postoji 35 godina, stvaraju sredstva koja se moraju namjenski utrošiti, što je za ovu udrugu iznimno nezgodno. Sredstva dobivena za organiziranje putovanja, koja su jedna od glavnih aktivnosti udruge, ne mogu se potrošiti na druge aktivnosti, a čest je slučaj da zbog pogoršanja zdravstvenog stanja članovi otkažu putovanje te sredstva ostaju neiskorištena. Između ostalih problema postoji i problem malog broja članova zbog čega je teško planirati aktivnosti.

Za 2016. godinu Udruga ima u planu suradnju sa Udrugom umirovljenika Slatina, čiji predsjednik Vladimir Domić  je bio i gost Skupštine.(www.icv.hr, mt)

no images were found

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content