Fotonatječaj „Volim svoju županiju“: izniman odaziv mladih amatera i profesionalaca

U nešto više od mjesec dana koliko traje fotonatječaj „Volim svoju županiju“, prijavljeno je više od 500 fotografija autora s područja cijele Republike Hrvatske. Fotografije prekrasne prirodne i kulturne baštine koja krasi svaku županiju u Republici Hrvatskoj šire se internetom, zahvaljujući natjecateljima koji predano dijele i lajkaju objave putem Facebook aplikacije.

Govoreći o velikom odazivu u intervjuu netom nakon pokretanja natječaja, predsjednica žirija G.I. Tepeš rekla je kako je odaziv zaista impresivan te kako vjeruje da svi ljudi bez obzira na to bili oni amateri ili profesionalci, teže za boljim i većim.

„Još jednom pozivam sve zaljubljenike u fotografiju da se prijave na natječaj. Ne samo zbog nagrada, neka se jave jer se ponose svojom županijom. Oni koji se ponose, zasigurno će imati najbolje fotografije. Lako je fotografirati zalazak sunca ili neku divnu građevinu. I zalazak sunca i građevina bit će lijepi bilo gdje na svijetu. No, fotografijom pokazati da volite i da ste ponosni na svoju županiju, teži je posao“, rekla je G.I.Tepeš.

Podsjetimo, fotonatječaj „Volim svoju županiju otvoren je do 31. svibnja, a cilj je promocija prirodnih ljepota i kulturne baštine te poticanje snažnijeg regionalnog identiteta.

Svoje fotografije možete prijaviti putem posebno osmišljene Facebook aplikacije kojoj možete pristupiti putem službene Facebook stranice Hrvatske zajednice županija te službene internetske stranice. Fotografije prikupljene putem natječaja bit će korištene u svrhu promocije Republike Hrvatske te svake pojedine županije. (hrvzz.hr)

Vizual_Volim-svoju-županiju1

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content