Gimnazija Petra Preradovića Virovitica u završnici državnog prvenstva ŠŠD u krosu

Nakon nedavno uspješno organiziranog Županijskog natjecanja u krosu, 14. travnja je Osnovna škola Eugena Kumičića Slatina bila domaćin poluzavršnici Državnog prvenstva u krosu školskih športskih društava skupine Sjever (Virovitičko-podravska županija, Koprivničko-križevačka županija, Varaždinska županija, Međimruska županija).

Natjecanje je otvorio zamjenik gradonačelnika Grada Slatine Miroslav Venus, a otvorenju je prisustvovala i pročelnica Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu, šport i tehničku kulturu Virovitičko-podravske županije, Vesna Šerepac.

Na natjecanju su sudjelovali učenice i učenici osnovnih škola iz Slatine, Novog Marofa, Križevaca, Preloga, Murskog Središća i Koprivnice, dok su u kategoriji srednjih škola nastupili članovi športskih školskih društava iz Slatine, Varaždina, Čakovca, Križevaca i Virovitice.

U konkurenciji ekipa iz Varaždina, Križevaca, Čakovca, Koprivnice i Virovitice, ekipa Gimnazije Petra Preradovića Virovitica, u sastavu Paula Rakijašić, Stela Poljanac i Lena Sabo, osvojila je prvo mjesto i plasirala se na završnicu prvenstva Hrvatske koja će se održati u Poreču od 27. do 29. travnja.

(domovina.net; Gimnazija Petra Petra Preradovića Virovitica)

no images were found

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content