Kornelija Veršec nova je predsjednica Lions cluba Vereucha

Kornelija Veršec nova je predsjednica Lions cluba Vereucha. Odlučeno je to na godišnjoj izbornoj skupštini kluba koja je uz nazočnost guvernera Districta 126 Hrvatska Dražena Melčića i predsjednicu Zone 5 Districta 126 regije Istok Vesnu Šerepac, u utorak, 26. travnja, održana u Lončarici.Tom prigodom dosadašnja predsjednica kluba Ana Bajer Feketić, podnijevši izvješće o radu ovog vrlo aktivnog tima koji u svom dosadašnjem radu broji veliki broj humanitarnih aktivnosti, primila je u klupske redove i četiri nove članice: Nevenku Gruban, Anicu Car Marković, Nedjeljku Kovjanović i Moniku Ružić.

Za novu tajnicu kluba izabrana je Martina Šarić koja će zajedno sa predsjednicom Kornelijom Veršec biti i delegat za Godišnju izbornu skupštinu Udruga lions klubova Hrvatske – District 126 Hrvatska, Konvencija Districta 126 – Zagreb.

Guverner Dražen Melčić iskoristio je ovu prigodu da sve nazočne informira o radu Districta 126, ali i o povijesti Lionsa u Hrvatskoj istaknuvši namjeru da bi se osim članova Lions klubova, o ovoj humanitarnoj organizaciji i njenom radu trebali više informirati i ostali građani, koji su sa svojim dobrim namjerama uvijek dobrodošli u Lionse.

Ana Bajer Feketić dodijelila je Zahvalnice za predan rad svim svojim članicama, a dobile su ih i udruge, odnosno ustanove koje pomažu rad kluba; Udruga dijabetičara Virovitica, Klub roditelja i djece Udruge dijabetičara Virovitica, te Informativni centar Virovitica.

Posebnu zahvalu Ana Bajer Feketić uputila je guverneru Draženu Melčiću, te predsjednici zone, ujedno članici Lions cluba Vereucha Vesni Šerepac.

Na kraju se novoizabrana predsjednica Kornelia Veršec zahvalila na povjerenju, najavila daljnji aktivan rad kluba, te povećanje suradnje sa sličnim klubovima u Hrvatskoj i inozemstvu.

(www.icv.hr; bs, foto: Bruno Sokele)

Invalid Displayed Gallery

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content