Obrt “JURIĆ“ – montaža centralnog i plinskog grijanja te kompletno uređenje kupaonica

Tradicija 22 godine u ugradnji centralnog i plinskog grijanja. Vlasnik tvrke je Marko Jurić – instalater uređaja za grijanje, plin, vodu i odvode u objektima.

Djelatnost je bazirana na postavljanje centralnog, podnog grijanja, klimatizacije i uvođenje plina od gradskog plinovoda u vaš dom (uključujući i iskope). Tvrtka ima tri djelatnika od kojih su 2 sa položenim majstorskim ispitima i jednim pomoćnim radnikom, koji su uposleni na neodređeno vrijeme, svojim znanjem i korištenjem vrhunskog profesionalnog alata jamče završetak radova te uvođenje topline u vas dom te naravno sve to uz profesionalno poštivanje standarda i određenih zadanih rokova te završetka radova.

Primamo pozive 24 sata dnevno, 7 dana tjedno, 365 dana u godini, bez obzira na hitnost Vaših potreba.

Radimo u korist Vaših mogućnosti i ne naplaćujemo upite ili procjene, koje uvijek možete zatražiti na našoj kontakt stranici. Nudimo sanaciju (rekonstrukciju) postojećih kupaona te radove u novogradnji vode i odvoda. Ugradnja visećih ugradbenih školjki i bidea, tuš kabina i kada te kompletna montaža sanitarija. Vršimo sve popravke, zamjene slavina, ventila, WC kotlića po Vašim željama.

Voda i odvodi

Montaža i demontaža sanitarija, rekonstrukcija postojećih kupaona te izrada vode i odvoda u novim kućama i objektima po Vašim željama i zahtjevima.

juric (5)

juric (1)kupaonicaPlin

Uvođenje plinske instalacije u vaš dom, od gradskog plinovoda koji se nalazi na ulici, sa iskopima sve do brojila, te od plinskog brojila u vaš dom, po vašim željama (koliko priključaka i gdje.)

Centralno grijanje

Toplinu u vaš dom uvodimo s najmodernijom tehnologijom i znanjem te dvadesetogodišnjim iskustvom i garancijom na sve ugrađene proizvode. Postavljanje više vrsta radijatora po vašoj želji (LIPOVICA, BUDERUS, VIADRUS I SL.) te postavljanje cijevi u bakru plastici, ovisno u kojoj je kuća fazi gradnje (namještena ili u izradi bez glazura). Ugradnja kotlova na kruta goriva za centralno grijanje (BUDERUS, VIADRUS I SL.) su isplativi način trosenja toplinske energije ako u selu, ulici, naselju nemate gradski plinovod.

juric (2)Podno grijanje

Postavljanje podnog grijanja vrši se u kućama koje su tek u izgradnji, te postoji mogučnost ugradnje podnog grijanja u cijelom objektu, bez radijatorskog grijanja. Podno grijanje može se postaviti u bilo koju vrstu građevine i njenu namjenu. Sustav podnog grijanja možete postaviti u stanove, kuće, škole, sale, skladišta. Kod podnog grijanja pod je direktno grijan, a zbog prijenosa topline zagrijavaju se i zidovi te strop. Postavljanje sustava podnog grijanja preporučljiv je u zgradama koje imaju dobru toplinsku izolaciju te mali gubitak topline.

juric (10)Jurić montaža centralno grijanje, plinsko grijanje i klimatizacija

Bečka 89, 33000 Virovitica

Mob: 099 700 73 23

Tel: 033 730 744

Invalid Displayed Gallery

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content