Raspisan javni natječaj za dodjelu priznanja za poduzetnicu godine

Hrvatska udruga poslovnih žena Krug 15. travnja raspisala je javni natječaj za dodjelu priznanja za  poduzetnicu godine,  poduzetnicu u kategoriji socijalnog poduzetništva te menadžericu  godine za poslovnu godinu 2015.

Pravo prijave imaju sve poduzetnice, poduzetnice u kategoriji socijalnog poduzetništva, obrtnice, predsjednice uprava, članice uprava, članice uprava-direktorice i direktorice.
Sudjelovanjem u izboru za najbolju poduzetnicu i menadžericu, žene poduzetnice pridonose promidžbi sposobnosti i kvaliteti upravljanja tvrtkom, promidžbi tvrtke, ali i ukupnom položaju poduzetnica i poslovnih žena u Republici Hrvatskoj.

Za najbolju poduzetnicu u 2013. godini priznanje je dobila Jasna Nemčević, iz tvrtke Spider grupa Pitomača, koja je članica ogranka „Kruga“ za područje Virovitičko-podravske županije.

Informacije o objavljenom natječaju, zainteresirane poduzetnice s područja Virovitičko-podravske županije mogu pronaći na web stranicama www.krug.com.hr i www.hgk.hr, a dodatne informacije mogu dobiti i u HGK – Županijskoj komori Virovitica.

(HGK)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content