Učenici OŠ Eugena Kumičića iz Slatine sudjelovali na atletskom natjecanju Erste plave lige u Osijeku

Erste plava liga je dječja atletska liga namijenjena svim učenicama i učenicima od 3. do 6. razreda osnovne škole. Na ovom velikom atletskom natjecanju učenici imaju priliku otkriti i pokazati svoje atletske talente u trkačkim, skakačkim i bacačkim disciplinama primjerenima školskom uzrastu.

Učenici  OŠ Eugena Kumičića iz Slatine sudjelovali su u kvalifikacijama Erste plave lige u Osijeku 27.4.2016. godine: Tia Hršak, 3. razred  –  skok u dalj i utrka na 60m, Tin Hršak, 3. razred  –  bacanje vortexa i utrka na 300m, Veronika Vilk, 3. razred  –  bacanje vortexa i utrka na 60m, Tea Halužan, 3. razred  –  skok u dalj i utrka na 300m, Filip Halužan, 3. razred  –  bacanje vortexa i utrka na 60m, Anđela Vašićek, 5. razred  –  bacanje kugle 2 kg i utrka na 60m, Patricija Zlatunić, 5. razred  –  skok u dalj i utrka na 600m, TanitaŠantalab, 5. razred  -utrka na 600m, David Jakišić, 6. razred  –  skok u vis i utrka na 600m, Luka Jurišić, 6. razred  –  skok u dalj i utrka na 60m, Karlo Kajzer, 6. razred  –  bacanje kugle 3kg i utrka na 60m, Ivo Jukić, 6. razred  –  bacanje kugle 3kg, Kleopatra Novoselec, 6. razred  –  bacanje kugle 2kg, Sara Herceg, 6. razred  –  skok u dalj i utrka na 600m, Lorena Boronjek, 6. razred  –  utrka na 60m, Mia Čalić, 6. razred  –  skok u vis i skok u dalj, Karla Borbaš,6. razred  –  skok u vis i  skok u dalj.

Svi učenici ostvarili su vrlo visoke rezultate. Najuspješniji među njima bio je učenik 6. razreda, David Jakišić. David je u utrci na 600m osvojio 2. mjesto i izborio ulazak u finale Erste plave lige koje će se u rujnu održati u Zagrebu na poznatom atletskom Hanžekovićevom memorijalnom mitingu.(www.icv.hr, tm)

no images were found

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content