Maturalnim koncertom violinistice Ivane Miličić završio XIII. glazbeni tjedan

Glazbeni tjedan najznačajniji je glazbeni događaj u Osnovnoj glazbenoj školi Slatina na kojemu se u svibnju kroz pet koncerata predstavljaju najbolji učenici. Na ovogodišnjem XIII. glazbenom tjednu što se održavao od 9. do 13. svibnja na koncertima su nastupili najuspješniji mladi nadareni učenici, školski pjevački zbor te tamburaški i puhački orkestar. Koncert su održali i učenici Područnog odjela slatinske Glazbene škole iz Orahovice, a nastupili su i gosti iz Pakraca i Zagreba.

Zadnji dan Glazbenog tjedna započeo je u petak, 13. svibnja u prijepodnevnim satima zanimljivom promotivnom nastavom u Gradskom parku kojom su se predstavili učenici različitih instrumenata, tamburaški i puhački orkestar. Program je završio večernjim maturalnim koncertom violinistice Ivane Miličić, učenice Glazbene škole “Franje Kuhača” iz Osijeka.

Talentirana Slatinčanka Ivana Miličić završila je Osnovnu glazbenu školu u Slatini u klasi profesorice Ines Jagec. Glazbeno obrazovanje nastavila je u osječkoj srednjoj Glazbenoj školi Franje Kuhača u klasi profesorice Josipe Erhardt. Pohađala je i brojne seminare kod poznatih pedagoga i umjetnika (E.Huhn, A. Krpana, M. Graziania, D. Phillipsa, W. Kossjanenka). Svoj je maturalni koncert izvela uz korepetitora Vedrana Oršolića. (www.icv.hr; js; foto: žf)

no images were found

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content