Pripreme za objavljivanje časopisa Svezak su pri kraju

U Gradskoj knjižnici i čitaonici u Virovitici 3. svibnja 2016. održan je četvrti po redu sastanak Glavnog odbora i uredništva Sveska.

Domaćin 34. skupštine Društva knjižničara Bilogore, Podravine i Kalničkog prigorja je Gradska knjižnica i čitaonica u Virovitici, gdje će se Skupština i održati 3. lipnja 2016.

Sastanku je prisustvovalo jedanaest članova GO i Uredništva Sveska i Višnja Romaj, ravnateljica Gradske knjižnice i čitaonice Virovitica. Ovo je zadnji sastanak prije 34. skupštine tako da je glavni dio sastanka bio posvećen dogovoru oko završnih priprema za Skupštinu. Pristigla su dva prijedloga za dodjelu nagrade Najknjižničar, koja su jednoglasno usvojena. Razgovaralo se i o izmjeni Pravilnika o postupku dodjeljivanja Nagrade Društva knjižničara Bilogore, Podravine i Kalničkog prigorja.

Pripreme za objavljivanje časopisa Svezak su pri kraju. Dogovoren je izgled naslovne stranice te od prikupljene tri ponude za tisak časopisa, odabrana je najpovoljnija ponuda. Uz tisak časopisa Svezak dogovoreno je i tiskanje plakata Knjigovježba (koji je napravila Medicinska škola Bjelovar) te straničnika našeg regionalnog Društva.

(www.drustvo-knjiznicara-bpkp.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content