Saznajte kako doći do EU fondova za proizvodnju i ruralni razvoj

Poslovni dnevnik u suradnji s Gradom Viroviticom 20. svibnja organizira besplatne edukacije i predavanja za poduzetnike, obrtnike i vlasnike OPG-ova, kao i za sve osobe zainteresirane za usavršavanje svojih poslovnih, menadžerskih i marketinških kompetencija te one koji se žele informirati o mogućnostima unaprjeđenja poslovanja, upravljanja i konkurentnosti u poslovnom svijetu. Edukacije pod nazivom „Poslovni uzlet grada Virovitice“ održat će se u Visokoj školi za menadžment u turizmu i informatici (Matije Gupca 78, Virovitica).

Svoje mjesto možete osigurati prijavom na linku, brojeve telefona 01 6326 000 i 01 6326 021 ili e-mail adresu [email protected].

Polaznike će renomirani stručnjaci opskrbiti informacijama, novostima i savjetima primjenjivim u bankarskom sustavu, menadžmentu, marketinškom i strateškom razvoju, a ujedno će saznati više o EU fondovima namijenjenim za proizvodnju i ruralni razvoj. Edukaciju o EU fondovima održat će menadžer s dugogodišnjim iskustvom gosp. Jurica Zorman, Euro Grant Konzalting. Njegove radionice i savjetodavne procese karakterizira nekonvencionalan pristup rješavanju poslovnih problema i upravljačkih dilema. Posebna značajka njegova rada je otvorenost i usredotočenost na razvoj rješenja prikladnih za klijenta i u skladu s njegovim vrijednostima.

Detaljan program edukacija dostupan je ovdje.

Edukacije će otvoriti glavni urednik Poslovnog dnevnika Mislav Šimatović, a sudionike i polaznike Poslovnog uzleta grada Virovitice pozdravit će i gradonačelnik gosp. Ivica Kirin, te dekanica Visoke škole za menadžment u turizmu i informatici gđa Vesna Bedeković .
Poslovni uzlet projekt je koji je pokrenut na inicijativu Poslovnog dnevnika, a manifestira se u obliku edukacija, predavanja, interaktivnih radionica i panel diskusija. Već treću godinu za redom projekt doprinosi promicanju malog i srednjeg poduzetništva i obrtništva te prenošenju znanja među stručnjacima.

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content