Tvrtka Flora Vtc priključila se sufinanciranju rada Visoke škole Virovitica

U Visokoj školi za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici potpisan je sporazum o sufinanciranju rada Visoke škole s Virovitičko-podravskom županijom te s gradovima i općinama s područja naše županije. Ove godine potpisivanju sporazuma priključila se i tvrtka Flora Vtc kako bi, zajedno sa Županijom te gradovima i općinama, pridonijela poboljšanju studentskog standarda te kvaliteti nastave.

Drago mi je da smo se ove godine i mi priključili sporazumu. Uvijek naglašavamo kako gospodarstvo treba slijediti znanost te smo to htjeli pokazati i praktičnim primjerom. Ovom prilikom želim naglasiti da je četvero mojih suradnika iz tvrtke Flora diplomiralo na Visokoj školi Virovitica. Želja nam je da ova institucija i dalje napreduje, a koliko smo čuli, u tom se smjeru i ide, a mi ćemo nastojati i ubuduće, u skladu sa svojim mogućnostima, pružati potporu. – naglasio je direktor tvrtke Flora Vtc Željko Iharoš.

Virovitički model postoji i funkcionira od 2009. godine, a ove godine ukupni iznos sufinanciranja potpisnika iznosi 388 000 kuna.

(www.icv.hr, mb; foto: Arhiva)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content